Diensten

Onze diensten

Diensten die wij aanbieden zijn o.a.

Ontwerpen
kathzilstudio ontwerpenWij ontwerpen websites. In onze portfolio treft u diverse websites aan die wij hebben zelfstandig, na opdracht hebben ontworpen of door een nauwe samenwerking met de klant.  Wij kunnen ook uw websites van bijv. het Joomla platform herbouwen en geschikt maken voor #Wordpress.
Ook ontwerpen wij software, vooral  applicaties voor kantoortoepassingen en bouwen dit ook in eigen beheer.
Wilt u processen bij u op kantoor optimaliseren? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Bouwen
kathzilstudio bouwenHet bouwen van een computer is die afgestemd is op specifieke wensen is lastig. Onderdelen moeten bij elkaar passen en goed samenwerken. Ook is het bouwen van een netwerk moeilijk, zeker als dit niet uw vakgebied is.
Wij helpen u graag.

 

Beheren
kathzilstudio beheren
Het beheren van data, een netwerk, computers, websites en de zorg voor veiligheid op uw computer en in uw netwerk is een taak die KathZilStudio op het lijf is geschreven.
Wij kunnen u adviseren, maar ook uw computers, netwerk en applicaties beheren.

 

Repareren
kathzilstudio repareren

Computers kunnen het ineens niet meer goed doen. Ineens is uw netwerk traag. Dit moet natuurlijk hersteld worden tegen lage kosten, want u bent net als wij ondernemer. Het moet snel, goed en niet te duur. Neemt u daarom eens contact met ons op.

 

Marketing
kathzilstudio marketing

Wilt u uw organisatie bekendheid geven? Een goede website is een begin, maar daarmee heeft u nog niet de aandacht op uw bedrijf gevestigd. Deze aandacht vestigt u door te adverteren, door artikelen te plaatsen op sociale media en door te zorgen dat wat u aanbiedt past bij de vraag van de klant. Wij helpen u om een marketingcampagne op te zetten zodat uw organisatie zichtbaar wordt voor potentiële klanten

 

SEO
kathzilstudio seo

SEO staat voor Search Engine Optimization. Door het juiste gebruik van tekst, zoekwoorden, labels en titels kunnen zoekmachines die hier naar kijken een pagina beter indexeren. Als een pagina optimaal is geïndexeerd dan is deze veel beter vindbaar waardoor het aantal bezoekers, en dat is uiteindelijk het doel er van, zal toenemen.