Ondh Project

ondh

#ONDH Project

Het ONDH project is erg geschikt voor startende ondernemers in De Hoven. Ook wanneer u al langer ondernemer en nog geen website heeft helpen wij u graag.
Ook bieden wij via  Lime & Co Total Office Support u ondersteuning op het gebied van uw kantoor, van het beantwoorden van telefoon en email via het vouwen van uw mailing, tot het opmaken van uw btw sheet. (Van bonnetje naar btw)

#Startende ondernemers
Startende ondernemers hebben een streepje voor. Uw eigen bedrijf beginnen is niet makkelijk en daarom geven wij startende lokale ondernemers  graag een steuntje in de rug. Speciaal voor dit doeleind hebben wij het domein ONDH.NL geregistreerd en u krijgt hierop een subdomein,
(bijv. angelsatelier.ondh.nl) inclusief 1 email adres die we door sturen naar uw gebruikelijke email adres. Een website van 3 pagina’s samen ontworpen*, (introductie/home pagina, contact pagina en product/diensten pagina) kost u helemaal niets.

#WordPress
Verder helpen wij u graag bij het het leren werken met #WordPress
Heeft u vragen over #WordPress of loopt u tegen problemen aan,
wij helpen u graag.
kathzilstudio-hand-netwerk
#Website
Heeft u nog geen website of eigen domein? En wilt u een winkeltje op internet beginnen met uw eigen domein of wilt u meer informatie over een gratis* website op ONDH?

Voor meer informatie over de mogelijkheden of ondersteuning op het gebied van #wordpress kunt u contact opnemen met Anton op: 0575 – 498570.


*samen en *gratis betekent dat u zelf uw bedrijfslogo digitaal aanlevert en zorg draagt voor de content. Heeft u geen mogelijkheden om zelf uw logo te digitaliseren, dan verwijzen wij u graag naar een van onze partners Rene is vormgever.