Pc reparatie en onderhoud

KathzilStudio helpt!

KathZilStudio: Van computer reparatie tot webdesign.

Wij bieden hulp aan  ZZP’ers en MKB bij de reparatie of het onderhoud van computers, pc’s en servers. Van het opschonen van uw pc tot het aanleggen van uw netwerk.
Particulieren kunnen natuurlijk bij ons terecht voor een reparatie en onderhoud, check-up van uw pc, virus en malware verwijderen of voor het opnieuw installeren van uw besturingssysteem, of het nu gaat om Windows 95 of Windows 8.1, Linux of een server installatie. U kunt ons ook vinden via pc-zutphen.nl en via zutphen-webdesign.nl

PC Reparatie

Net als elk ander apparaat gaat een computer wel eens stuk. Afhankelijk van wat er stuk is kan deze meestal gewoon gerepareerd worden en nog prima een hele tijd meegaan. U kunt ons bellen om een afspraak te maken. We komen bij u thuis of aan de zaak kijken wat het probleem is. Als we het probleem niet ter plaatste kunnen oplossen, dan nemen we de computer mee voor reparatie. Als de computer is gerepareerd, brengen we hem terug en sluiten hem weer voor u aan.

PC Onderhoud

pcNet als uw auto heeft ook uw computer regelmatig onderhoud nodig om goed te blijven werken en problemen te voorkomen. Wij plegen dit onderhoud voor u zodat deze optimaal blijft werken. Standaard maken wij bij pc’s aan de binnenkant schoon, controleren of alle updates zijn geïnstalleerd, checken op virussen en mal-ware, optimaliseren de gegevens op uw harddisk en bekijken of er foutjes in het systeem zitten die later voor problemen kunnen zorgen.

Er zijn diverse mogelijkheden om uw onderhoud door KathZilStudio in te plannen. Natuurlijk kunt u bellen op het moment dat u een acuut pc probleem heeft. Maar u kunt ook gebruik maken van ons aanbod om ieder kwartaal- half jaar – of ieder jaar uw pc een check-up te geven. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze abonnementen.

PC Backup

hdAl je bestanden kwijt, een nachtmerrie die je kan overkomen als de harde schijf van je computer het opgeeft. Privé heel erg vervelend, zakelijk misschien wel een ramp. Je kunt dit voorkomen door regelmatig reservekopieën te maken, maar wie doet dit regelmatig?

Wij heeft de expertise in huis om uw backups te automatiseren en op te slaan op een ander medium of on-line in de cloud. Omdat gegevens vertrouwelijk kunnen zijn zorgen wij voor versleuteling van alle gegevens in de backup.

Data herstel

Als als uw computer er mee stopt is dat heel vervelend. Als u uw gegevens kwijt bent kan dit rampzalig zijn. De backup die u had….die heeft u dus niet.
KathZilStudio heeft de beschikking over apparatuur en software waarmee het vaak nog mogelijk is om bestanden die u per-ongeluk heeft verwijderd, of zelfs als uw computer helemaal niets meer wil doen, (deels) te herstellen. Iets wat echt weg is, is weg, maar soms kunnen belangrijke bestanden of dierbare foto’s die u kwijt denkt te zijn toch nog hersteld worden. Wij zullen er in elk geval alles aan doen om zo veel mogelijk van uw kostbare gegevens te redden en weer voor u beschikbaar te maken.

*Buiten de gemeente Zutphen brengen wij voorrijkosten + kilometervergoeding in rekening.
Uw computer langs brengen mag natuurlijk ook, ook na openingstijd!

Computer APK